Kildeholm Orienteringsklub blev i 2022 vinder af 5. division med to flotte sejre i de indledende to runder.

I kampen om eventuel oprykning til 4. division måtte vi dog sande, at vort hold endnu ikke er bredt nok. Styrken har vi, hvad blev bevist af en række fine resultater i de forskellige klasser. Men vi var op mod klubber, som vi endnu ikke kan matche i antal af løbere. Men til næste år er endnu en sæson og med lidt medlemstilgang, er vi bestemt ikke ude af kampen om en plads i 4. division.

Tak for en god indsats til alle klubbens medlemmer.

Er du klar til efterårets løb? Du kan pudse formen af nu ved at deltage i klubbens fællestræning fra torsdag d. 18. august, hvor vi starter op igen i samarbejde med Farum OK, Ballerup OK og OK73.

Træningen foregår hver torsdag med start mellem 17:15 og 18:00, hvor der løbende vil være instruktion. Du finder de forskellige mødesteder i vores kalender på hjemmesiden eller Facebook.

Det er gratis for klubbens medlemmer at deltage og der krævet ikke forhåndstilmelding. Er der ikke-medlemmer, der er interesserede i at prøve orienteringsløb, er man velkommen til at rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder en mulighed.

Så er vi i gang igen, og du kan komme i skoven til en frisk udendørsaktivitet for familier eller enkeltpersoner, der gerne vil have motion og en god oplevelse samtidig.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, blot lidt frisk energi, lidt gåpåmod, og passende tøj til en vandre- eller løbetur i skoven.

Første gang er søndag d. 16. januar i Sperrestrup Skov. Der er start kl. 10:00 - 11:00.

Detaljer omkring arrangementet finder du i kalenderen og på Facebook.

Er dit barn mellem 2 og 10 år og klar på at komme ud i naturen, få nye venner og måske lære at finde vej i skoven? Så kom og prøv om de nystartede børnehold i Kildeholm Orienteringsklub er noget for jer!

Der bliver masser af sjove lege, jord under neglene, mulighed for at møde andre børn og få trænet motoriske færdigheder, når Kildeholm Orienteringsklub går i gang med forårssæsonen!

Børneholdet henvender sig til børn mellem 2 og 10 år, og træningen er en blanding af sjove lege i skoven og oplevelser i skoven med mulighed for at lære lidt om orienteringsløb undervejs.

For at deltage på børneholdet er et krav, at der er en forælder/voksen med, der kender barnet. Kom i tøj til at være ude og højt humør, så klarer vi resten.

Målet er at have det sjovt, måske få nye venner og lære at bevæge sig i naturen.

Vi slutter af med lidt at spise og drikke.

TILMEDING ER NØDVENDIG PÅ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Deltagelse er gratis, men vi forventer at barnet bliver medlem af klubben hvis I vil fortsætte efter de første 3 gange.

 Mvh
Tine, Louise, Anja og Casper
Kildeholm Orienteringsklub

 Mødesteder:
23/4, 7/5, 28/5, 11/6  Sperrestrup Skov, parkeringsplads ved Langdyssevej 6, 3650 Ølstykke
30/4, 21/5, 4/6, 18/6 Ådalen i Frederikssund, parkeringsplads på Ågade
14/5  Byparken i Ølstykke

 

 

Tekniktræning for klubbens medlemmer

Så er vi klar til at fortsætte med den fælles tekniktræning i samarbejde med Farum OK, Allerød OK, OK73 og Ballerup OK. Her i efteråret er det ungdomseliteløberen Mikkel Lyskær fra Farum OK, som står for træningen. Træningen foregår torsdag sidst på dagen i nærområdet for de fem klubber, så det er til at nå på vej hjem fra arbejde eller studiet.

Træningen foregår som tidligere (før Corona) med løbende instruktion ved samlingspunktet mellem 17:15 og 18:00 efterhånden, som der dukker deltagere op. Der er træningsbaner på alle niveauer fra let til svære momentbaner. Træningen retter sig primært mod ungdomsløbere og voksne, som kan løbe selvstændigt i skoven. Man er naturligvis velkommen til at dukke op sammen med en erfaren løber og blive hjulpet gennem træningen.

Første træning finder sted torsdag d. 12. august i Farum Nyvang. Her kan man træne det moment, der benævnes 'Kort-kontakt', men man kan også blot løbe et normalt træningsløb, der passer til ens niveau og humør. Du finder lettest et overblik over træningsløbene, dagens skov/mødested og moment på enten klubbens hjemmeside, Facebook-side eller den nye orienteringsløbsportal orienteringsløb.dk.

Er du endnu ikke medlem af Kildeholm Orienteringsklub, er du velkommen til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så finder vi ud af, hvordan du kommer med i skoven og prøver, om denne sport er noget for dig.

O-Teknik, Østkreds

Her er det også værd at nævne, at der jo også findes en fantastisk træningsmulighed, hvor man selv bestemmer, hvornår man tager i skoven. Østkredsen kører et initiativ, hvor en arbejdsgruppe ledet af et par dygtige ungdomsløber fra Tisvilde Hegn OK, udlægger baner i kredsens område. Disse baner er typisk tilgængelige en måneds tid. I øjeblikket og frem til 29. august er der fire baner alle udlagt i kystnære området med masse af udfordringer. Du finder de fire baner i Tisvilde Hegn, Hornbæk Plantage, Ulvshale (på Møn) og Vesterlyng (ved Havnsø).

Systemet er, at man selv printer et kort fra hjemmesiden, og derefter selv eller med kammerater drager i skoven. Det koster 25 kr i startgebyr per kort man printer. Betaling er via MobilePay og pengene går til Østkredsen til dækning af omkostninger ved projektet.

Divisionsmatch

Husk vi skal løbe divisionsmatch den 22. august i Lille Hareskov. Tilmelding som sædvanlig via O-Service. Er du i tvivl så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmeld dig gerne snarest og senest den 10., så vi har et overblik over, hvor mange, vi bliver.