Godt Nytår ønsker vi alle venner og gæster i Kildeholm Orienteringsklub.

Så er vi klar igen, og du kan komme i skoven til en frisk udendørsaktivitet for familier eller enkeltpersoner, der gerne vil have motion og en god oplevelse samtidig.

Første gang er søndag d. 16. januar i Sperrestrup Skov, hvor vi igen laver Familie- og Motionsorientering. Der er start kl. 10:00 - 11:00.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, blot lidt frisk energi, lidt gåpåmod, og passende tøj til en vandre- eller løbetur i skoven. Du kan læse mere om Familie- og Motionsorientering på vores hjemmeside.

Detaljer omkring arrangementet den 15. januar finder du i kalenderen og på Facebook.

Kildeholm Orienteringsklub blev i 2022 vinder af 5. division med to flotte sejre i de indledende to runder.

I kampen om eventuel oprykning til 4. division måtte vi dog sande, at vort hold endnu ikke er bredt nok. Styrken har vi, hvad blev bevist af en række fine resultater i de forskellige klasser. Men vi var op mod klubber, som vi endnu ikke kan matche i antal af løbere. Men til næste år er endnu en sæson og med lidt medlemstilgang, er vi bestemt ikke ude af kampen om en plads i 4. division.

Tak for en god indsats til alle klubbens medlemmer.

Er du klar til efterårets løb? Du kan pudse formen af nu ved at deltage i klubbens fællestræning fra torsdag d. 18. august, hvor vi starter op igen i samarbejde med Farum OK, Ballerup OK og OK73.

Træningen foregår hver torsdag med start mellem 17:15 og 18:00, hvor der løbende vil være instruktion. Du finder de forskellige mødesteder i vores kalender på hjemmesiden eller Facebook.

Det er gratis for klubbens medlemmer at deltage og der krævet ikke forhåndstilmelding. Er der ikke-medlemmer, der er interesserede i at prøve orienteringsløb, er man velkommen til at rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder en mulighed.

Så er vi i gang igen, og du kan komme i skoven til en frisk udendørsaktivitet for familier eller enkeltpersoner, der gerne vil have motion og en god oplevelse samtidig.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, blot lidt frisk energi, lidt gåpåmod, og passende tøj til en vandre- eller løbetur i skoven.

Første gang er søndag d. 16. januar i Sperrestrup Skov. Der er start kl. 10:00 - 11:00.

Detaljer omkring arrangementet finder du i kalenderen og på Facebook.

Er dit barn mellem 2 og 10 år og klar på at komme ud i naturen, få nye venner og måske lære at finde vej i skoven? Så kom og prøv om de nystartede børnehold i Kildeholm Orienteringsklub er noget for jer!

Der bliver masser af sjove lege, jord under neglene, mulighed for at møde andre børn og få trænet motoriske færdigheder, når Kildeholm Orienteringsklub går i gang med forårssæsonen!

Børneholdet henvender sig til børn mellem 2 og 10 år, og træningen er en blanding af sjove lege i skoven og oplevelser i skoven med mulighed for at lære lidt om orienteringsløb undervejs.

For at deltage på børneholdet er et krav, at der er en forælder/voksen med, der kender barnet. Kom i tøj til at være ude og højt humør, så klarer vi resten.

Målet er at have det sjovt, måske få nye venner og lære at bevæge sig i naturen.

Vi slutter af med lidt at spise og drikke.

TILMEDING ER NØDVENDIG PÅ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Deltagelse er gratis, men vi forventer at barnet bliver medlem af klubben hvis I vil fortsætte efter de første 3 gange.

 Mvh
Tine, Louise, Anja og Casper
Kildeholm Orienteringsklub

 Mødesteder:
23/4, 7/5, 28/5, 11/6  Sperrestrup Skov, parkeringsplads ved Langdyssevej 6, 3650 Ølstykke
30/4, 21/5, 4/6, 18/6 Ådalen i Frederikssund, parkeringsplads på Ågade
14/5  Byparken i Ølstykke