Siden sidst

Nu går det mod lysere tider, og vi skal i skoven også i de lyse timer. Natløbene er ved at være slut for denne vinter. Det sidste NatCup er blevet afviklet i denne omgang, og det med tre løbere fra Kildeholm OK. Før jul var der kun Leif, der kom i skoven, men efter nytår kom både Hanne og Lasse H også med. Alle tre klarede sig fint og havde deres små dyster med løbere på samme niveau fra andre klubber. Endnu kan man nå at prøve natløb, da der stadig er SM og DM tilbage.

I februar var der også Familie- og Motionsorientering i Grønlien. Måske var der mange, der var på skiferie, for der dukkede ikke så mange op. Det ved vi dog fra tidligere ikke er et udtryk for manglende interesse, men blot tilfældigheder, så vi fortsætter fuld af optimisme i de kommende måneder.

Tekniktræning

Hvis du benytter dig af OTØ selv, skal du lige være opmærksom på, at prisen er sat op med en 10'er til 35 kr per kort. Men du kan jo spare alle pengene ved at tage nogle klubvenner med i skoven. Så betaler klubben nemlig stadig. Giv blot kassereren besked, så betaler hun.

Løb og stævner

I marts er det de store løb som Nordjysk 2-dags (over 3 dage!), Danish Spring og Påskeløbene, der er hovedaktiviteterne. Danish Spring foregår i vores område, hvor de to andre kræver en tur over bælterne til Vendsyssel eller Trekantsområdet. Men som sagt, er Danish Spring i vores område, så hvorfor ikke tage ud med klubkammeraterne til f.eks. mellemlang søndag d. 24. marts i Store Dyrehave. De første fra klubben har allerede meldt sig via O-Service.

Datoerne finder du til sidst i kalenderen, men husk, at du altid kan få et overblik over de forskellige løb inde på O-Service, hvor også tilmelding i de fleste tilfælde finder sted.

Arrangementer

I marts har vi et par aktiviteter i klubben, som I forhåbentligt vil bakke op om.

Først er der den ekstraordinære generalforsamling, hvor vi skal have vedtægtsændringen om reduktion af antallet af revisorer op til endelig afstemning.

Næste arrangement er Familie- og Motionsorientering d. 17. marts, hvor vi skal i Slagslunde Skov for første gang. Vil du hjælpe, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi du hjælpe med eller stå for en klubfødselsdag i løbet af april, så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kalender

Dato

Aktivitet

Sted

Info

Bemærkninger

3. mar. I troldens fodspor Herlufsholm De Barskes hjemmeside Et ultralangt løb (5, 7, 13 eller 20 km) med forskellige momenter.
12. Mar. Ekstraordinær generalforsamling Skyhøj KOKs kalender Afstemning om vedtægtsændring om reduktion af antallet af revisorer.
13. mar. SM Nat Ravnsholt Skov Allerød OKs hjemmeside Så er det tid at omsætte træningen fra NatCup.
17. mar. Familie- og Motionsorientering Slagslunde Skov KOKs kalender Første gang i Slagslunde Skov. Kan I finde rundt der?
22. mar. DM Nat Annebjerg Skov Roskilde OKs hjemmeside Sørme om ikke der er endnu et natløb i marts.
23-24. mar. Danish Spring Store Dyrehave Danish Springs hjemmeside Skal du vælge, så anbefales mellemlang søndag.
28-30. mar. Påskeløb Skovene ved Vejle Påskeløbets hjemmeside Tag til Påskeløb, hvis du vil have en stor oplevelse i påsken.
7. apr. Familie- og Motionsorientering Gulddysse Skov KOKs kalender Så er vi tilbage i Gulddysse Skov.
14. apr. Divisionsmatch Vestskoven Ballerup OKs hjemmeside Er du klar til den første divisionsmatch? Tilmeld dig straks på O-Service, så glemmer du det ikke.
21. apr. DM Ultralang Grib Skov Søllerød OKs hjemmeside Hvis du ikke er til ultralang, er der også afkortede baner.

 

Aktiviteter mærket med fed er det bestyrelsens håb, at alle klubbens aktive medlemmer deltager i.