Siden sidst

Så kom vi i gang med Familie- og Motionsorientering. Omkring 20 deltagere fandt vej til Gulddysse Skov i lidt blæsende vejr, men skønt er der jo altid i skoven.

Et par Vintercup og Natcup løb har haft deltagelse af Kildeholm-løbere i januar. Et væsentligt element ved disse løb er den fælles start, som skaber en helt speciel stemning op til start med masse af hygge og snak og lidt opfordringer til venskabelig dyst med ligesindede.

I årets VinterCup løb Nils Sættem sig til en samlet 4. plads i H70 ud af 34 løbere. Tillykke til Nils med det flotte resultat.

Sidste dag i januar bød på den årlige generalforsamling. Den forløb vanen tro i god ro og orden, og var præget af genvalg til de forskellige poster. Referatet følger i de nærmeste dage. Desværre dukkede der ikke nok op til, at det fremsatte forslag om reduktion af antallet af revisorer fra to til en kunne vedtages, på trods af enstemmig opbakning til forslaget. Vi bliver derfor nød til at holde en ekstraordinær generalforsamling i den nærmeste fremtid.

Tekniktræning

Februar er nok den måned med de færreste løb og stævner, så der er god plads i programmet til at komme i gang med træningen til forårets løb. Måske et OTØ også kan virke som opvarmning til en skitur. Al motion er jo god motion.

Løb og stævner

Som nævnt ovenfor er det ikke mange løb i februar, men man skal da ikke snydes, så der er Natcup 2 gange i februar. Og der er tilmeldt 3 kildeholmere til den først gang onsdag d. 7. februar i Frederiksværkskovene. Husk der også sælges åbne baner på dagen til Natcup.

Datoerne finder du til sidst i kalenderen, men husk, at du altid kan få et overblik over de forskellige løb inde på O-Service, hvor også tilmelding i de fleste tilfælde finder sted.

Arrangementer

Næste arrangement i klubben er Familie- og Motionsorientering d. 18. februar i Grønlien Skov. Vil du hjælpe, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kalender

Dato

Aktivitet

Sted

Info

Bemærkninger

3. feb. Vintercup (5. afd.) Rude Skov Vintercups hjemmeside Vi nævner det lige, selvom det er afviklet i skrivende stund.
7. feb. NatCup (7. afd.) Frederiksværkskovene NatCups hjemmeside Hov, det er jo lige rundt om hjørnet og ikke langt hjem.
18. feb. Familie- og Motionsorientering Grønlien Skov KOKs kalender Ses vi i Grønlien Skov til hygge og samvær?
28. feb. NatCup (8. afd.) Skovene V for Farum NatCups hjemmeside Il grande finale...
3. mar. I troldens fodspor Herlufsholm De Barskes hjemmeside Et ultralangt løb (5, 7, 13 eller 20 km) med forskellige momenter.
13. mar. SM Nat Ravnsholt Skov Allerød OKs hjemmeside Så er det tid at omsætte træningen fra NatCup.
17. mar. Familie- og Motionsorientering Slagslunde Skov KOKs kalender Første gang i Slagslunde Skov. Kan I finde rundt der?
22. mar. DM Nat Annebjerg Skov Roskilde OKs hjemmeside Sørme om ikke der er endnu et natløb i marts.
23-24. mar. Danish Spring Store Dyrehave Danish Springs hjemmeside Skal du vælge, så anbefales mellemlang søndag.
28-30. mar. Påskeløb Skovene ved Vejle Påskeløbets hjemmeside Tag til Påskeløb, hvis du vil have en stor oplevelse i påsken.

 

Aktiviteter mærket med fed er det bestyrelsens håb, at alle klubbens aktive medlemmer deltager i.