Nu er vi klar igen til efterårets Familie- og Motionsorientering.

Vi har også fået kortet over Gulddysse Skov klar, så i efteråret vil vi lave løbe i de tre forskellige skove i vores område: Sperrestrup Skov ved Ølstykke, Grønlien ved Frederiksund, og så Gulddysse Skov ved Gundsømagle. Det vil være på skift i de tre skove, så følg med på vores hjemmeside eller Facebook, så du er sikker på at komme det rigtige sted hen.

Vi lægger ud i Sperrestrup Skov søndag den 2. september, hvor man blot møder op ved Tungegårdens Naturbørnehave, Tungegårdsvej 3, Ølstykke mellem 10:00 og 11:00.

De øvrige dage er:

  • 9. september i Grønlien
  • 16. september i Gulddysse Skov
  • 30. september i Sperrestrup Skov
  • 7. oktober i Grønlien
  • 14. oktober i Gulddysse Skov

Der er ture på mellem 2 og 5 km. Det er lette ture, hvor alle kan være med. Vi giver gerne en introduktion til kortet, inden I bevæger jer ud i skoven. Der vil også være et udvalg af lidt sværere ture, hvis man er frisk på det. Der vil være mulighed for at prøve elektronisk tidstagning (for sjov).

Prisen er beskedne 40 kr per familie/hold, og man skal være tilbage i mål senest kl. 13, hvorefter vi samler posterne sammen. Prisen inkludere saft og lidt sødt, når man kommer i mål.

For yderlige oplysninger kontakt evt. Leif Sudergaard på 6062 4216 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..