Så er 2017 ved at nå vejs ende, men du kan stadig lige nå at skrive et kompas eller et par løbesko på ønskesedlen.

Men hvis nu julemanden svigter på lige netop sådan vigtige ønsker og kun kommer med løbesokker eller et pandebånd, så fortvivl ikke. Du kan godt komme til vores næste Familie- og Motionsorientering uden kompasset og i de gamle sko.

Efter en lille pause her op til jul er vi i skoven igen fra søndag den 7. januar med start mellem 10 og 11. Vi lægger ud i Sperrestrup Skov ved Ølstykke med start ved Naturbørnehaven Tungegården. Efterfølgende søndag er vi i Grønlien ved Frederikssund, og sådan vil vi veksle lidt frem og tilbage. Så følg med her på Facebook eller på vores hjemmeside, hvor tid og sted løbende annonceres.

Hvis du ikke har været med før, så er Familie- og Motionsorientering en hyggelig form for aktivitet, hvor familier og enkeltpersoner kan komme i skoven og få lidt frisk luft og blive udfordret lidt med at finde vej til posterne efter et kort. Det er ikke svært og kræver ingen forkundskaber. Vi har ture på alle niveauer og længder.

Kildeholm Orienteringsklub ønsker alle vore gæster gennem 2017 en glædelig jul og vi glæder os til at se jer og mange nye i 2018.