Så nærmer fristen for ordinær tilmelding til Bornholm Höst Open sig. Ordinær tilmeldingsfrist er på fredag den 13. oktober. Derefter er det eftertilmelding med forhøjede deltagergebyr og starttider uden for det normale tidsrum.

På nuværende tidspunkt er der 11 Kildeholm'ere, der drager til Bornholm i weekenden den 28.-29. oktober for at løbe i Bolsterbjerg (lørdag) og Paradisbakkerne (søndag). Thea og Knud stiller også op til sprint fredag aften i Gudhjem.

Overnatning og transport har de enkelte familier selv fundet sammen om. Kristina har booket et stort sommerhus, som vi benytter som base. Dem, der ikke har plads i sommerhuset, har booket hytte lige ved siden af gennem Höst Open og Team Bornholm. Vi vil arrangere noget fællesspisning og hygge ud fra, hvor mange vi bliver.

Vil I høre lidt mere om turen, så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller kik på Höst Opens hjemmeside. Der er plads til alle, der har lyst at tilbringe en weekend sammen med klub-vennerne.