Kalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Sjov i Skov
Lørdag, 07 Maj 2022, 10:00 - 12:00
Hits : 287
Kontakt Casper - 5376 1010

Er dit barn mellem 2 og 10 år? Og klar på at komme ud i naturen, få nye venner og måske lære at finde vej i skoven? Så kom og prøv om de nystartede børnehold i Kildeholm Orienteringsklub er noget for jer!

Der bliver masser af sjove lege, jord under neglene, mulighed for at møde andre børn og få trænet motoriske færdigheder, når Kildeholm Orienteringsklub går i gang!

Børneholdet henvender sig til børn mellem 3 og 8 år, og træningen er en blanding af sjove lege i skoven og oplevelser i skoven med mulighed for at lære lidt om orienteringsløb undervejs. For at deltage på børneholdet er et krav, at der er en forælder/voksen med, der kender barnet. Kom i tøj til at være ude og højt humør, så klarer vi resten.

For at deltage på børneholdet er et krav, at der er en forælder/voksen med, der kender barnet. Kom i tøj til at være ude og højt humør, så klarer vi resten.

Målet er at have det sjovt, måske få nye venner og lære at bevæge sig i naturen. Vi slutter af med lidt at spise og drikke.

TILMEDING ER NØDVENDIG PÅ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Deltagelse er gratis, men vi forventer, at barnet bliver medlem af klubben, hvis I vil fortsætte efter de første 3 gange.

Sted Sperrestrup Skov