Kildeholm OK indgår i et samarbejde med klubberne Farum OK, Ballerup OK, Allerød OK og OK73 om fælles teknisk orienteringsløbs-træning, som det er gratis for dig som medlem af Kildeholm OK at deltage i.

Tekniktræningen er for alle i alderen fra ca. 9 år og op.

Der er typisk en let bane på 3 km, en mellemsvær på 4 km og en svær bane på 5-6 km med mulighed for afkortning.

De lette og mellemsvære baner er uden moment, dvs. almindelig bane på helt almindeligt o-løbskort. Den svære bane er oftest med moment, dvs. banen er lavet med fokus på en bestemt teknisk færdighed, f.eks. kompas/retningsløb eller kortforståelse. Den vil dog også ofte kunne løbes som en almindelig bane.

Træningen foregår om torsdagen i sommerperioden med enkelte afbrydelser. Første instruktion er kl. 17:15. Derfra ca. hver 10. min. Man skal være tilbage fra skoven senest kl. 19:30.

Mødested for de enkelte træninger fremgår af kalenderen på forsiden af vores hjemmeside og på vores Facebook-side.