Kalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Generalforsamling - UDSAT
Onsdag, 03 Februar 2021, 19:30
Hits : 465

Bestyrelsen har, det gældende forsamlingsforbud taget i betragtning, besluttet at udskyde generalforsamlingen 2021 til et senere tidspunkt på foråret. Det sker ligeledes i overensstemmelse med DIFs anbefaling om med henvisning til nødret at udskyde generalforsamlinger, som er programsat i perioden for nedlukningen.

Da der principielt blot er tale om en udskydelse af det fysiske møde, er der ikke ændringer til diverse frister op til generalforsamlingen. Derfor er der udarbejdet revideret regnskab samt indkaldt forslag til generalforsamlingen jf. vedtægterne. Det reviderede regnskab vil blive tilsendt medlemmerne snarest. Ligeledes kan det oplyses, at der ikke er indkommet forslag til generalforsamlingen indenfor tidsfristen. Da den siddende bestyrelse i den givne situation ikke kan fravige gældende praksis betyder det, at klubbens aktiviteter fortsætter uændret, og at budgetrammen for dette er den samme som for 2020. Ligeledes fastholdes kontingentet foreløbigt på samme niveau som i 2020.

Såfremt forholdene tillader det, tilstræbes generalforsamlingen afviklet den 28. april kl. 19:30. Tidspunktet bekræftes med mindst 3 ugers varsel og fremsendelse af dagsorden senest 8 dage før.

 

*** Oprindelig besked ***

Godt Nytår!

Så nærmer tiden sig for den årlige generalforsamling sig, og hvordan skal vi så klare den i år. Der er vist ingen, der tror på større lempelser i forsamlingsrestriktionerne inden udgangen af februar, så vi må tænke lidt alternativt.

I første omgang skal vi have annonceret tidspunktet og indkaldt eventuelle forslag, som ønskes behandlet. Så det sker hermed.

Ordinær generalforsamling for 2021 indkaldes jf. vedtægterne med Dagsorden i flg. § 8 til onsdag den 3. februar kl. 19:30. Vi har booket lokale på Græstedgård, men p.t. er lokalerne lukket ned, og en alternativ afvikling via computer kan forventes. Bestyrelsen træder sammen til bestyrelsesmøde den 19. januar, hvor der vil blive truffet beslutning om de praktiske forhold.

Såfremt der er forslag, som ønskes behandlet under Dagsordenens punkt 5 skal de være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før.

På valg i år er formandsposten (Leif), 1 menigt medlem (Lasse), 1 suppleant (Louise), 2 revisorer (Kresten og Henrik T), samt 1 revisorsuppleant (Eskild). Alle medlemmer opfordres naturligvis til at overveje at opstille eller på anden måde bidrage til klubbens drift og fremdrift. Man er velkomme til også på forhånd at melde sig som dirigent eller referent for generalforsamlingen.

P.b.v.
Leif

Sted Græstedgård eller virtuelt