Kildeholm OK's klubblad KOK-NYT har eksisteret næsten lige så længe som klubben og udkommer som regel hver anden måned.

Siden starten i 1977 er der udkommet over 500 numre, som kildeholmerne gennem årene har kunnet ægre/glæde sig over.

Måde, facon og udseende har været ændret nogle gange, men i det store og hele har konceptet været ens: Meddelelser om åbne o-løb, træningstider, møder, oplysninger fra klubudvalg, orientering fra Østkredsen og DOF, kommunen med flere. Det hele krydret med billeder og tegninger.

Eskild Rønne er den trofaste redaktør, som til enhver tid tager mod input, feedback og ikke mindst indlæg til næste nummer. Det være sig smertelige eller muntre beretninger fra løb og ture, billeder fra løb eller den skønne natur omkring os, eller fantasifulde tegninger, som blot kan bidrage til at live bladet op.