Vi prøver nu at tage en 'gammel' tradition op med en fælles klub-tur til Midgårdsormen, som i år afvikles i Slagelseskovene d. 19. og 20. august i forbindelse med DM Mellem. OK Sorø er arrangør af begge løb.

Midgårdsormen har som udgangspunkt været en 10-mandsstafet med samlet start kl. 21 lørdag, men dette er nok lidt for ambitiøst på nuværende tidspunkt, idet det inkludere et antal natture.

Istedet foreslår vi at tilmelde et antal hold i den nye klasse Hugin & Mugin.

Reglerne for denne 2x2 stafet er følgende:

Hugin & Munin

2 X 2 mands stafet. Dagsstafet for 2 løbere. Alle ture er svære men korte.

Alle 1. ture (løber A) sendes afsted kl. 10.15 i fællesstart. Når løber A, kommer i mål skiftes til løber B på 2. turen. Når løber B, kommer i mål skiftes til løber A på 3. turen, og endelig skifter løber A ved målgang til løber B på 4.turen.

  • Hver hold skal have enten 1 H60+ eller 1 D50+
  • Er en løber disket, så er hele holdet disket.

Vi håber til opbakning til dette intiativ, så vi kan komme en større bunke Kildeholmere afsted - kvinder som mænd og uge som gamle og få en god social tur ud af det.

Tilmeldingsfrist er d. 11. august, men giv gerne en hurtig tilbagemelding til Lasse H på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er frisk. Så vil Knud Dam og Lasse H sammensætte nogle hold.

Videre er der jo også muligheden for at deltage i DM Mellem om lørdagen, hvor allerede tre Kildeholmere har tilmeldt sig.